The smart Trick of su kaçak tespiti That Nobody is Discussing

Wiki Article

Son teknoloji cihazlarımız sayesinde, su sızıntılarının kaynağını hassas bir şekilde belirleriz, böylece gereksiz yere yapılan işlemleri önler ve zamandan tasarruf sağlarız.

Evde siz su kaçağını yukarıda yazdığım durumlar dışında bulmanız zordur. Bu durumda evde su kaçak tespiti yapacak ustanın cihazı olmalı ve bu uygulamayı yapabilecek düzeyde tecrübesi olmalıdır. Bu iki unsur bir arada olmaz ise su kaçak tespitinin kırılmadan yapılması olanaksızdır

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera lawnımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertisementım bu durumları .

Banyonun tam ortasına denk geliyor akan yer ama kapıya doğru ilerlemiş alt su kaçağı tespit katta. Su kaçağını noktasal olarak tespit ettirmek istiyorum. Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiratı hakkında bilgi verir misiniz?

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan su tesisatçısı taşarak çatı katına giriyor olabilir.

Bizi aradığınızda uzman ekibimiz adresinize su kaçak tespit cihazı ile birlikte gelir, tüm tesisatınızı kontrol eder ve sorunun kaynağını bulur.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. su kaçağı tespiti Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde su tesisatçısı sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Ayrıca, uzaktan erişim imkanı sunan akıllı telefon uygulamalarıyla ev sahipleri, herhangi bir yerden su kaçağı uyarılarını alabilir ve gerektiğinde acil müdahale yapabilirler.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Fakat cihazı sağlıklı kullanmanız ve sonuçları iyi yorumlamanız gerekir. Diğer su tesisatçısı önemli konu ise bazı durumlarda yanlış bilgilere ulaşabilirsiniz. Tam anlamıyla doğru noktasal tespit noktasını bulamayabilirsiniz.

Report this wiki page